A Seagate nemrégiben kiadott SSD-ihez most egy külső merevlemez-trió csatlakozik, amelyek három népszerű Star Wars karaktert ábrázol.

Természetesen a Star Wars nap alkalmából ma több Csillagok Háborúja tartalommal is készülünk, ezek közül az egyik egy különlegesség a Seagate jóvoltából. A nemrégiben kiadott SW SSD-k után a cég most kiadott egy bejelentett egy külső HDD csomagot, melyen három SW karakter is helyett kapott, egy-egy stílusos képpel.

Itt van a hírhedt fejvadász, Boba Fett, az imádnivaló Grogu és a magányos farkas, a Mandalorian.

A FireCuda meghajtók mindegyike 2 TB-os tárolókapacitást, USB 3.2 Gen 1 csatlakozást kínál a fájlátvitelhez, ami használható játékok és adatok mentésére PC-n, Macen, PlayStation-ön és Xbox-on. Mindegyik 109,99 dolláros áron (kb. 40 ezer forint) kapható, és már most, a Star Wars napján elérhető – mondják. Persze jó kérdés, hogy hol, a cikk írásának pillanatában számtalan külföldi cikk ellenére sem találtam linket hozzá.

A HDD-k különlegessége egyébként az, hogy minden HDD-hez be lesz állítva egy egyedi RGB-színpaletta, hogy kiemelje például a pirosat Boba Fett vagy a kéket Grogu esetében. Az RGB persze teljesen testreszabható. Neked hogy tetszik a Star Warsos HDD-család?

Ezt láttad már?

Ezek a legjobb ár-érték arányú processzorok 2022 májusában

 

https://leet.hu/shop/white-shark/

×