Hamarosan elindulhat a zárt béta szakasz.

A Blizzard pár nappal ezelőtt bejelentette, hogy május harmadikán, magyar idő szerint este 19:00-kor lelepleznek egy mobiljátékot, mely a Warcraft univerzumában játszódik majd. Manapság szinte kikerülhetetlen szeglete a játékiparnak a mobilos szegmens, 2021-re már a játékosok 59%-a telefonon foglalja el magát a konzolok és PC helyett. Az óriáscéggel kapcsolatos híreket követő játékosok tűkön ülve várták ezt a bejelentést, hiszen márciusban felröppentek már pletykák egy készülő játékkal kapcsolatban, ám konkrét információkat az akkori szivárgások sem tartalmaztak.

Nézzük is, hogy mivel készültek a Blizzard fejlesztői!

 

A játék a Warcraft Arclight Rumble címet viseli, stílusában pedig leginkább a Clash of Clans játékra és annak klónjaira hasonlít. Rengeteg Azerothból ismerős karaktert és egységet is feloldhatunk az előremenetelünk során, melyeket öt kategóriára oszt fel a játék: Alliance, Horde, Beast, Undead és Blackrock. Csatlakozhatunk Guildekbe, hogy együtt játszhassunk ismerőseinkkel, de ha szeretnénk, akkor akár összemérhetjük tudásunkat is velük. Változatos tartalmat ígérnek a Blizzard fejlesztői, minden héten érkezik egy-egy új Dungeon és Raidekre is számíthatunk majd.

A játékra már el is indult az előregisztráció a Google Play Store-ban, így az elsők között értesülhettek, ha elindult a zárt béta szakasz, melyre a fejlesztők elmondása alapján már nem sokat kell várnunk. A játék hivatalos weboldára ellátogatva további képeket, bemutatókat is találhattok az újdonságról.

https://leet.hu/samsungssd/

×