Régóta pletykálják, hogy különleges outfittel készül az Epic Games, lehet nem is kell már sokat várnunk?

A kedd délelőtti Fortnite frissítés különösen érdekes lehet, az elmúlt két, nem túl combos update után. Az adatbányászok információi alapján ekkor térnek vissza a Star Wars-ból ismerős fénykardok, de nagy eséllyel régi és új kozmetikai tárgyak is tiszteletüket teszik a pályán. Az Epic Games biztosan ismét rengeteg dolgot titkosítani fog, így előfordulhat, hogy egy részüket csak az Item Shopban látjuk majd először.

Két ‘OG’ Fortnite skin is visszatérhet a szigetre?

 

Azt hiszem a régi Fortnite játékosoknak nem kell bemutatni sem a Black Knight sem az Omega skineket. Mindkettő a játék első fejezetének elején mutatkozott be, sokan a mai napig bánják, hogy nem vásárolták meg akkor a Season 2-4 belépőket. Már régóta pletykálják, hogy az Epic Games egy Omega Knight nevű outfitbe ömlesztette a két karaktert, így, ha nem is eredeti formájukban, de megvásárolhatóak lesznek.

Shiina, a veterán Fortnite leaker szerint nagy esély van arra, hogy a korábban már belengetett Anime és feltételezhetően Fall Guys csomagok mellett megérkezzen a fentebb megnevezett Omega Knight outfit is az elkövetkezendő időszakban. Természetesen a keddi frissítés konkrét megérkezéséig ezek csak feltételezések, de manapság elég ritkán szoktak tévedni a Fortnite adatbányászok. A fenti lépésnek hála ismét két táborra szakadt a közösség, hiszen az ‘OG’ játékosok nem igazán örülnének a skin megérkezésének, míg mások már a V-Bucks-ot is előkészítették a megvételéhez.

Szerinted jó döntés lenne az Omega Knight?

A Microsoft szinte már könyörög az embereknek, hogy ne használják az Internet Explorert

https://leet.hu/samsungssd/

×