A designer csapat ezúttal sem unatkozott, rengeteg kozmetikai tárgy érkezik.

Feltehetőleg a héten megérkezik a PUBG 17.2-es frissítése a tesztszerverekre, majd ha minden jól megy, akkor jövő héten már éles körülmények között is kipróbálhatjuk. Lassan véget ér a jelenlegi Surivor Pass, így éppen aktuális az újdonságok érkezése. Egyelőre a belső adatbázisból „csak” a skineket sikerült kinyerni, illetve egy-két játékmenettel kapcsolatos információt.

Nézzük is, hogy milyen kozmetikai tárgyakkal érkezik a PUBG 17.2!

Gránát időzítő és Training Mode

 

Mostantól az Esport / Ranked módok kivételével a felhasználók egy időzítőn láthatják, hogy a gránátok kibiztosítása után mennyi idejük van még a konkrét robbanás előtt. A Training Mode ezentúl elérhető lesz Custom meccseken is, összesen 32 játékos veheti birtokba a gyakorlásra szolgáló szigetet.

Új skinek és Survivor Pass

 

 

A fenti Tweetre kattintva egy 6 részből álló bejegyzéssorozatot találunk, melyben az összes jövőben érkező kozmetikai tárgyat megtalálhatjuk. A Survivor Pass ezúttal futurisztikusabb vonallal kecsegtet, a Galaxy Squad nevet viseli és ennek megfelelő skineket is oldhatunk majd fel az elkövetkezendő hónapokban.

A belépő mellett Store-ban megvásárolható kollekciók is érkeznek, de a tartalomgyártók által inspirált kiegészítőkről sem kell lemondanunk. A spray-ek rajongó is örülhetnek, hiszen tovább bővül a nem is olyan régen bevezetett kategória felhozatala, több mint 30 újdonság várja a játékosokat. A játékot érintő további változásokat várhatóan szerdán leplezik le a fejlesztők.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

A The Last of Us UE5 remake annyira valósághű, hogy nem tudom felfogni

https://leet.hu/samsungssd/

×