A Call of Duty: Warzone játékosok most azért aggódnak, hogy mi lesz a sok-sok skinnel, ha majd megjelenik a második rész. Most kiderül a fejlesztők válaszából.

Amellett, hogy igyekszik remek élményt kínálni a játékosoknak, az Activision igyekezett rengetek kozmetikai elemet belepakolni a Warzone-ba az elmúlt években. A rendszeres battle pass tartalmak mellett a játékosok rengeteg skint vásárolhattak és farmolhattak ki, legyen szó operátorokról vagy fegyverekről. Sokakban felmerült a kérdés, hogy a sok-sok megvett, kifarmolt cuccal mi lesz, ha jön a Warzone 2? Tekintettel a motorváltásra, sokan attól tartanak, hogy elvesztik a skineket.

A The Washington Postnak adott interjújában a CoD kreatív vezetője, Josh Bridge felhívta a figyelmet a technikai kihívásokra, amelyeket a játék frissítése hordoz.

Hatalmas mennyiségű tartalom van a játékban, ami néha megnehezíti bizonyos elemek megtalálását, ami miatt a fejlesztők új módokat kell kitaláljanak a rendszerzésre. Azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi játék tartalma átkerül-e a Warzone 2-be, Bridge annyit mondott:

ez „technológiai vita” tárgyát képezi.

Egyelőre tehát a fejlesztők még nem tudják, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni. A Call of Duty bennfentes, Tom Henderson a Twitteren viszont arról írt, hogy az új játék „tiszta lappal” indul, vagyis a skineket nem fogják átvinni. Ez persze nem túl meglepő.

 

 

Figyelembe véve a különböző játékmotorokat és a technológiai kihívásokat, a skinek átvitele rengeteg problémát és hibát okozhat. Egyelőre nem sokat lehet tudni még a Warzone 2-ről, de talán a nyáron több részletet kapunk. Te örülnél a jelenlegi skineknek a Warzone 2-ben?

Ezt láttad már?

BRÉKING: Hivatalosan is bejelentették az idei Call of Duty játékot

 

https://leet.hu/samsungssd/

×