13 év után ismét egy Modern Warfare 2 névre hallgató játékot kaphatunk.

A Call of Duty közösségen belül már hónapok óta terjed a pletyka, hogy a következő rész a Modern Warfare 2 vagy Modern Warfare II nevet viselheti és a 2019-es rész folytatása lehet majd. Több iparági leaker is erősítette ezt a teóriát, ám egészen csütörtök estig semmilyen hivatalos megjegyzés vagy bejelentés nem volt ezzel kapcsolatban. Azt is tudni lehetett, hogy az Activision április végén, május elején szeretné elstartoltatni a marketingkampányt, így időszerű volt, hogy legalább egy apró információmorzsát a közösség elé dobjon az óriáscég.

Szerencsére nem kell tovább várnunk, hivatalosan is bejelentették a Modern Warfare 2 érkezését!

 

Idén novemberben lesz 13 éve, hogy hivatalosan is megjelent a Modern Warfare 2 nevet viselő játék, így lehetnek olyan játékosok a jelenlegi közösségben, akiknek az a cím teljesen ki is maradt. Az elmúlt napokban az Activision az NFL rendezvényein több játékosnak is levetítette a játék bemutatóját, így remélhetőleg május első felében a nagyközönség is pillantást vethet majd az újdonságra.

 

Az NFL játékosok szerint elképesztően realisztikusra sikerült a következő Call of Duty rész és az sem titok már régóta, hogy a Warzone folytatása is ennek a játéknak az alapjain fog majd futni. Az eredeti rész a mai napig a Call of Duty rajongók nagy kedvence, így biztosak lehetük abban, hogy az Activision igyekszik is ezt majd kihasználni az elkövetkezendő pár hónapban. A korábbi információknak megfelelően az Infinity Ward a játékért felelős fő fejlesztőcsapat, ám a többi stúdió is besegít a munkálatokba.

Várjátok már az új részt?

https://leet.hu/samsungssd/

×