Előző cikkünkben a FIFA 18-ban, a mai napon megjelent MOTM és Record Breaker lapokkal foglalkoztunk. Most a FIFA 20 lesz terítéken.

Előző cikkünkben említést tettünk arról, hogy 4 éve ezen a napon olyan lapok érkeztek a játékba, mint Iniesta, vagy Alexis Sánchez MOTM lapja, valamint Milner Record Breaker kártyája. Most ugorjunk picit előre az időben, ez történt a mai napon a FIFA 20-ban!

Forrás: Twisted Voxel

A mai napon, 2 évvel ezelőtt egy igen különleges lap érkezett SBC-be: Ben White EFL TOTS lapjáról van szó. Akkoriban ugyebár még a Leeds az angol másodosztályban küzdött a feljutásért, így ez a lap csak azoknak volt jó, akik valamilyen formában be tudták építeni kezdőkeretükbe, adott esetben a Nation Link felhasználásával. Idén ez másképp nézne ki. Véleményünk szerint, ez a lap egy olyan kártya lehetne, amin nem sokáig kellene gondolkodni, hogy valaki kiszedje-e SBC-ből, vagy sem, főleg, hogy idén már a Premier League-ben szerepel a Leeds. A játék ezen szakaszában több helyről is lehet olvasni, hogy ilyenkor már nem élnek meg a lassabb védők. Nos, egy ilyen 86 Pace értékkel rendelkező védő esetében tényleg csak a fodder-ek száma szabhat határt. Ha nem emlékeznétek rá, erről a lapról van szó:

Ezt látván már nem kérdés, hogy egy igencsak kedvelt SBC-ről lenne szó. Bízzunk benne, hogy az idei TOTS-ban is lesznek hasonlóan remek lapok, hogy ne hiányoljuk a „régi szép időket”.

Ti elfogadnátok Ben White TOTS lapját idén is?

 

Kiemelt kép:

 

Ezt olvastad már?

Emlékeztek? – Ez történt ma 4 évvel ezelőtt, a FIFA 18-ban!

×