Nem először érkezünk hozzátok olyan témával, amikor arról teszünk említést, hogy az adott napon mi történt a FUT története során egy korábbi évben. Most a FIFA 18 kerül terítékre.

Jelenleg javában zajlik a felkészülés a holnap kezdődő Team of the Season-őrületre, bizonyára mindenki már raktároz, készül, gyűjtögeti a csomagokat. Most egy kis visszatekintést hoztunk Nektek.

Forrás: Roboraptor – 24.HU

A mai napon, de 4 évvel ezelőtt, még a FIFA 18-ban sem telt eseménytelenül ez a nap: ekkor érkeztek meg azok a Man of the Match lapok, amikor még Iniesta a Barcelona-ban játszott és 90-es kártyát kapott, Hazard még a Chelsea színeiben érkezett egy 95-össel, illetve Alexis Sánchez is a Manchester United csapatát erősítette, kapott is érte egy 92-es lapot, de ott volt még van Persie is, aki azóta már Icon-ként van jelent a FIFA-ban. De volt köztük még valaki, aki pedig egy Record Breaker lappal érkezett. Ő nem más, mint

James Milner.

Forrás: Liverpool FC

Ő egy különleges rekord felállításával került ekkor a speciális lapok közé. Ő lett az, aki 9 gólpasszal egy Bajnokok Ligája szezon alatt a legtöbb assist-ot adta. Ezáltal nem volt kérdés, hogy akkoriban ezért az eredményért járt a készítőktől a speciális kártya. Ha már kicsit homályosak az emlékek, íme az előbb említett lapok listája, amik ezen a napon érkeztek:

Ti használtátok ezek közül valamelyik lapot?

 

Kiemelt kép: Nintendo

 

Ezt olvastad már?

Ez is elkezdődött! – Ma este elindult a Bundesliga TOTS szavazás!

 

×