A japán kultúra rajongói kifejezetten elégedettek lehetnek.

A Rainbow Six Siege Year 7 Season 1 frissítése után az adatbányászok egy érkező játékmód nyomaira bukkantak. Azt már akkor tudni lehetett, hogy valamilyen szinten a japán kultúrával lesz kapcsolatos az esemény, ám a hivatalos nevét és a játékszabályokat nem tudták kinyerni a fájlokból. A múlt heti frissítés után egyre jobban tisztult a kép, ám ekkor is még voltak nyitott kérdések a móddal kapcsolatban.

Kedd este megérkezett a játékmód a Rainbow Six Siege-be és egészen május közepéig velünk is marad!

 

A fejlesztők egy hivatalos trailerrel is megörvendeztették a közösséget, melyben a játékmód fő elemei mellett új skineket is láthatunk, a Ubisoft designer csapata ezúttal sem fogta vissza magát.

A játékszabályok a következőek:

  • Két öt fős csapat esik majd egymásnak a meccseken
  • A Friendly Fire kikapcsolásra kerül, nem kell aggódnunk a csapatsebzés miatt
  • 10 perces körökkel kalkulálhatunk majd
  • Respawn is lesz
  • A pályán összesen 8 oltárt találunk, melyből három fog aktívan “üzemelni” egy időben. A játékosoknak ezeket az oltárokat kell aktiválni, hogy pontokat gyűjtsenek vagy ellenfeleik esetében megakadályozni ezt. Az első csapat, mely eléri a 300 pontot megnyeri az adott kört.
  • Minden Operator 200 HP-val rendelkezik, az elérhető oadoutban megtalálunk majd shotgunokat és felrobbanó kunai késeket is. Néhány kiválasztott játékos kezében pedig egyedi képességgel (vakító, égető, mérgező) rendelkező kunait is felfedezhetünk, hogy még izgalmasabb legyenek az összecsapások.

A fentiekkel együtt megérkezett a Rengoku Collection csomag is, melyet Event kihívások teljesítésével vagy 300 R6 Credit / 12500 Renown befizetésével oldhatunk fel. A Bundle-öket 1680 R6 Creditért tudjuk megvásárolni a játék boltjában.

Íme minden részlet – Ezért érdemes játszani az Emerald Plains pályán

https://leet.hu/samsungssd/

×