Ezzel a programmal teljesen egyszerűen, néhány perc alatt másolhatod át az életedet iPhone-ról Androidra.

Noha a statisztikák alapján inkább az ellenkezője valószínűsíthető, a Google biztos, ami biztos alapon készített egy olyan alkalmazást, amivel a jelenlegi módszereknél nemcsak könnyebb, de gyorsabb is lehet az iPhone-ról Androidra való váltás.

De nincs is ebben semmi furcsa, hiszen az Apple már évek óta rendelkezik egy hasonló programmal a Play áruházban, Switch to iOS néven, amely tulajdonképpen pár művelettel az iPhone-ra varázsolja az Androidon tárolt dolgainkat. Ennek az alteregója a Switch to Android az App Store-ban.

Switch to Android app

Mint már mondottam, a Switch to Android a lehető legjobb mód arra, hogy az iOS-ről Androidra költöztessük az iPhone-on tárolt képeket, videókat, kapcsolatokat, üzeneteket, és naptári eseményeket. Ehhez pedig semmilyen technikai hozzáértés, vagy egyéb kiegészítő nem szükségeltetik, sőt, a legfontosabb lépésekhez pontos segítséget is ad – például ahhoz, hogyan kell törölni az iMessage regisztrációját, hogy az új Androidos készüléken továbbra is kaphassunk üzeneteket.

Az iPhone-ról az új alkalmazáson keresztül történő adatátvitel kezdetben a Google Pixel készülékeket támogatja célkészülékként, de később más OEM-ek támogatását is hozzáadják. Emellett további fájltípusokkal való kompatibilitáson is dolgoznak, ezek a frissítések a következő hetekben, hónapokban érkezhetnek.

Ha tehát te pont azok közé tartozol, akik valamiért Apple készülékről szeretnének Androidra váltani, akkor a Switch to Android elengedhetetlen lesz a folyamathoz, hiszen kvázi ezzel a programmal tudod átmásolni a rivális kütyüről az életed egy részét a másikra. Mindez természetesen teljesen ingyenes, viszont csak iOS 12.0 vagy újabb iOS-t futtató iPhone támogatja.

via – Apple Insider

Alig biztonságosabbak az Apple cuccai, mint a Windows

https://leet.hu/samsungssd/

×