Egy kiszivárgott információ szerint ingyen letölthetővé válhat a FIFA idei szériája. Lássuk, miről is van szó?

 

A Dealabs nevű francia oldal információi szerint a következő, azaz a május havi PS Plus előfizetői ingyenes játékok között szerepelni fog a FIFA 22. Az előbb említett oldal egyébként az elmúlt hónapok minden PS Plus-frissítését helyesen kezelte, így nincs okunk azt hinni, hogy ebben esetleg tévednek. Nyilván egészen biztosan csak akkor győződünk majd meg róla, ha már ott van az ingyen elérhető havi játékok között, vagy ha a Sony hivatalosan is bejelenti. 

Forrás: Try Hard Guides

Ez egyébként az első alkalom, hogy a FIFA szerepelhet a PS Plus-ban, mivel általában az EA kiadó szorosabb kapcsolatban áll a Microsoft céggel, mindenesetre ebbe az együttműködésbe nem kell többet belelátni, mint ami egyébként van, hiszen sok jel mutat afelé, hogy a következő szériát követően már az EA nem fogja használni a FIFA nevet. A másik 2 játék, amely még a kiszivárogtatás része, a Tribes of Midgard és a Curse Of The Dead Gods

Forrás: WeProw

Forrás: GameStar

Hogy pontosan mikor teszik hivatalossá is ezeket a kiszivárgott információkat, az még kérdéses, viszont előreláthatólag a PS Plus májusi ingyenes játékai május 5-én jelennek meg, így addig még nyugodtan lehet szemezgetni az áprilisiakból.

 

Forrás: www.metro.co.uk

Kiemelt kép: Game News 24

 

Ezt olvastad már?

Kár érte – Ez a lap lett a FUT Fantasy egyik legnagyobb vesztese

×