Sokan várták már az LMG felbukkanását.

Az Epic Games az elmúlt szezonok során visszatért a főleg Chapter 1-re jellemző  „Update – Content Update – Update” menetrendre Fortnite-ban. Minden nagy, szerverleállással járó frissítés között érkezik egy kisebb Content Update, mely új elemekkel látja el a játékot, ám klasszikus értelemben nem tekinthető valódi frissítésnek, hiszen a szerverek sem állnak le, illetve fájlokat sem kell letöltenünk. A Chapter 3-ban ezek rendre kedd délutánra esnek, ezúttal sem volt ez másképp.

Nézzük is, hogy milyen újdonságokat hozott el a délutáni frissítés!

A változások pontos listája:

  • Visszatért a Light Machine Gun [LMG] a szigetre, egy kicsit átalakított formában
  • Rocky Reels területén folytatódik a The Seven és IO közötti csata
  • Többé nem találunk IO Tankokat Rocky Reels területén, feltehetőleg jövő héten „The Seven” festéssel már igen
  • Botok nem landolnak Rocky Reels területén a harcok alatt, így biztosan tudhatjuk, hogy valós ellenfelekkel állunk szemben a meccs első perceiben
  • A Repair Torch kikerült a kompetitív playlistekből

 

HYPEX jóvoltából megtekinthetjük in-game videó formájában is az új LMG-t, ám Zero Build, Normal és Team Rumble módokban már jellen pillanatban is fel kell bukkanniuk. Sokan attól félnek, hogy a felújított fegyver visszatérése tovább erősíti a spray & pray metát, melyben van némi igazság. Az elkövetkezendő napokban választ kapunk erre a kérdésre a belsős statisztikáknak hála, az Epic Games a múltban is finomított már a fegyvereken a megjelenésük után, így ezúttal is megteheti.

Neked hiányzott az LMG?

Nagy durranásra készül az Epic Games? – Rengeteg outfitet rejtenek a titkosított Fortnite fájlok

https://leet.hu/samsungssd/

×