Előző években, ha a 90 feletti nagy játékosok lapjai sétáltak ki, szinte nincs olyan ember, aki ne pattant volna fel a székből örömében. Úgy látszik, ez is már a múlt…

Annak idején a FUT-ban, ha Messi-t, Ronaldo-t, vagy éppen Neymar-t nyitott bárki, azonnal felpattant a székből, mert brutális nyitásnak számítottak. Nos, úgy látszik, ez a kultusz leáldozóban van.

Forrás: YouTube

Mostanra eljutott odáig az egész, hogy egy Rivals és egy WL Reward-ért járó összegért bármelyiküket megvásárolhatjuk, de a legborzasztóbb az, hogy már tulajdonképpen csak egy kicsit drága fodder-nek számítanak.

Tényleg durva látni azt, hogy a játék ezen szakaszára annyira elértéktelenedett ez a 3 kártya, hogy simán skipp-eli bárki, ha valamelyiküket nyitja, vagy egy laza spórolással megveheti bármelyiküket maximum 80 000 Coin-ért. Egyedül Mbappé Rare Gold lapja maradt magasabb szinten, ugyanis őt még mindig kb. 300 000 zsetonért szerezhetjük meg. Nyilván a sok Promo hozza a komolyabbnál-komolyabb kártyákat, de azért ez igencsak meglepő, nem?

 

Kiemelt kép: YouTube

 

Ezt olvastad már?

Meglesz a tizedik? – Így nézne ki Suárez idei TOTS lapja

×