Most teljesen ingyen bárki újra, vagy épp először merülhet el a kétezres évek egyik legmegosztóbb, de mindenképpen legendás játékában, a Postal 2-ben.

Most, hogy tényleg igazán, az eredeti fejlesztőkkel folytatódik a 2000-es évek egyik legeszementebb játéksorozata, a Postal, a CD PROJEKT RED úgy látta jónak, hogy a legendás második részt most teljesen ingyen ajándékba adja.

A legjobb az ajándékozásban, hogy nemcsak a 2003-as alapjátékot, hanem egy csomó plusz tartalmat is kapunk, például egyedi háttérképeket, vagy egy digitális képregényt. Ehhez pedig semmi mást nem kell tenni, mint bejelentkezni a GoG-os fiókunkba, egy icipicit legörgetni, majd az ajánlatot kiszúrva hozzáadni a játéktárunkhoz.

Üröm az örömben, hogy mindezzel érdemes lesz nagyon sietni, az ingyenesség ugyanis 40 óra múlva (a cikk írásakor már csak 37), április 23-ra fordulva véget ér. 

Egy másik rossz hír, ami miatt sokan valószínűleg nagyon szomorúak lesznek, hogy a GoG-os verzió semmilyen formában nem tartalmazza a magyar nyelvet – sem feliratot, úgy pedig a szintén legendássá vált magyar szinkront sem. Persze ajándék lónak sosem a fogát kell nézni, ha pedig még nem lett volna szerencséd a kultikus botrány-játéksorozathoz, akkor mindenképp ezzel kezdd az ismerkedést, ha viszont a magyarul nem beszélő Postal Dude nem csigázott fel, akkor minimum az extrákért érdemes bezsákolni.

A Postal 2 koromfekete humora ugyan sokaknál garantáltan ki fogja csapni a biztosítékot, hiszen az altesti poénoktól, a homoszexualitáson át egészen a negatív rasszizmusig minden helyet kapott benne, a felszín mögé nézve viszont egy egészen érdekes szatirikus komédiával mutat görbe tükröt, és nem csak a közel 20 évvel ezelőtti világnak.

 

Ha pedig kedvet kaptál a folytatáshoz, akkor külön jó hír, hogy tegnap jelent meg hivatalosan is a Postal 4: No Regerts:

Arcba pisilés és macska-hangtompító – Végre tényleg megjelenik a Postal 4

 

https://leet.hu/xiaomi/

×