Több mint két év korai hozzáférés után Postal Dude teljes erejében tér vissza, hogy szektásokat csapjon agyon egy lapáttal. Kérdeztem már, hogy aláírod-e a petíciómat?

Ha oda meg vissza vagy az eredeti Postal-játékokért, mármint az első két részért, akkor fergeteges hírem van számodra. Az eredeti alkotók, a Running With Scrissors bejelentette, hogy hamarosan tényleg megjelenik a Postal 4: No Regerts, amivel tulajdonképpen visszatérnek a gyökerekhez.

A Postal 3 nemcsak a sorozat, hanem úgy minden idők egyik legrosszabb játéka lett, ami sanszosan annak köszönhető, hogy nem az eredeti alkotógárda dolgozott rajta. Ezért is volt örömünnep 2019 októbere, amikor a Postal 4 felbukkant a Steam korai hozzáférésű címei között, méghozzá az RWS gondozásában, de sajnos azóta is ott leledzik.

Ez változik meg április 20-án, amikor Postal Dude teljes formájában, az 1.0-ás verzióban tér vissza egy kis ámokfutásra.

A Postal 4 pedig egészen biztosan be fog jönni a rajongóknak, hiszen pontosan olyan lesz, mint egy évekig szteroidokon tartott Postal 2. Megjelenésében, játékmenetében, környezetében és őrületében is a 2003-as etap egyeneságú leszármazottja, vagyis lesz arcba pisilés, petíció aláíratás, remélhetőleg a macska-rakétavető mellett macska-hangtompító is, szektások és kannibálok, meg persze szívlapát – mindezt a jól megszokott formulában, öt játékbeli nappal, teljesen agyament küldetésekkel tálalva.

Tudom, mit szeretnél kérdezni, és a válasz nem. Magyar szinkron valószínűleg és sajnos nem kerül bele, helyette viszont választhatunk, hogy Corey Cruise (Postal 3, Brain Damaged), Rick Hunter (Postal 1-2), vagy Jon St. John (Duke Nukem) hangján szólaljon meg Postal Dude, amikor ásóval a kezünkben, lehúzott sliccel rohangálunk fel-alá Edensin városában.

 

Unod már az Elden Ringet? Ne aggódj, jön a Bloodborne Kart

×