Jön a Bloodborne Kart azoknak, akik úgy gondolják, hogy az  Elden Ring egy nagyon király játék, de nem ér fel egy versenyjátékhoz.

Bizonyára ismeritek azokat a PSX demake videókat, amikor egy ismert, ám modern játékot újraalkotnak úgy, mintha egy régi, PS1-es játék lenne. A Bloodborne demake projekt fejlesztői azonban tovább mentek, és nem csak egy videót, hanem egy játszható játékot is készítettek. Így az év eleje óta már a PC-sek is élvezhetik a konzol-exkluzív Bloodborne egy részét, persze csak úgy, mintha PS1-es cím lenne. Tavaly a Bolondok napja előtt a demake csapat vicces bejelentést tett arról, hogy lemond a Bloodborne PSX-ről, és helyette elkészítik a Bloodborne Kartot, ami egy furcsa versenyjáték a souls játék világában, PS1 stílusban.

Most úgy tűnik, a csapat nem tréfál: valójában elkészítik a Bloodborne Kartot.

Íme a bejelentés, hogy a játék valóban készül:

 

A vezető fejlesztő, b0tster elmondta, hogy terveik szerint több versenyző is lesz, saját egyedi gokarttal, beleértve a fenti képen látható menő Akira-stílusú motort. Bár attól függően, hogy a Bloodborne Kart mennyire izgalmasnak tűnik, valószínűleg még mindig messze van attól, hogy játszható legyen.

Íme, hogyan nézett ki az eredeti, tavalyi április elsejei poén.

 

 

Azt is fontos megjegyezni, hogy sem a Bloodborne Kartot, sem a demake-et nem támogatja hivatalosan a FromSoftware vagy a Sony. Szóval reméljük, hogy a nagy cégek nem kavarnak bele a fejlesztésbe.

Ezt láttad már?

Szavazz te is: Ennyien játszottak már videojátékkal home office meló közben

 

×