Hétfő este váratlan kép érkezett a Riot Games-től.

A Riot Games az NA régióban jó pár hónapja elindította a Valorant PBE szervereit. A PBE a Public Beta Environment rövidítése, magyar környezetben legtöbbször tesztszerverként hivatkoznak az ilyen jellegű kliensekre. Az éles megjelenés előtt zárt körülmények között próbálgathatják a kiválasztottak az FPS lövölde újdonságait, fejlesztéseit. Előfordult már olyan is, hogy egy felfedezett hibajelenség miatt csúszott egy update, ám így csak pár ezer ember életét keserítette meg a több százezer, millió helyett.

Új frissítés érkezett a hétvégén a PBE szerverre, még többet megtudhatunk az új ügynökről!

Egy „fontos” fejlesztést olvashattunk le csak a changelogból: mostantól látjuk az ügynökök (Jett, Raze, Sova) ultimate képességeinél, hogy mennyi lőszerrel kalkulálhatunk még. Sokan csalódottak voltak az első órákban, ám szerencsére az adatbányászok nyomozása után hamar kiderült, hogy a szövegfájloknak hála több információt is megtudhatunk a 9 napon belül érkező új szezonnal és ügynökkel kapcsolatban.

  • Az új ügynök neve Fade lesz, szinte minden korábbi információ igaznak bizonyult róla. Így biztosra vehetjük a korábban kiszivárgott képességeket és a török érintettséget.
  • A Battle Passban gyöngyház fényezésű, taktikai tematikájú és kibernetikus skinekkel találkozunk majd, a szokásos filler (Spray, kártya stb.) tárgyakkal egyetemben.
  • Érkezik az RGX 11Z Pro 2 skincsomag is, melyben biztosan megtalálhatunk egy Phantomot, egy Operatort és egy új pillangókést is.

 

A Riot Games hétfő este lerántotta a leplet az ügynökről, ő szerepel a borítóképünkön is. A gameplay-re sem kell már sokat várnunk, április 24-én a Masters döntőben kapunk egy kis ízelítőt abból is. 

Igaznak bizonyultak a leakek – Ezek az új Valorant ügynök képességei

https://leet.hu/shop/newmerch/

×