Nekiszegezték a kérdést a világ összes fejlesztőjének, miszerint melyik a kedvenc játékokban elrejtett „húsvéti tojásuk”?

Itt a húsvét, mindenhol csoki és festett tojás, na meg nem kevés sör, pálinka, olcsó kölni, illatos sonkával, melyek mellé ízlés szerint betársul az elmaradhatatlan piros arany és a torma is.

A húsvéti tojáskeresés a videojátékokban is egészen régre visszanyúló hagyománynak örvend, mi legalábbis így hívjuk a fejlesztők által elrejtett, sokszor trükkösen megtalálható, vagy előidézhető titkokat. Ezekre bukkanva pedig játékosként úgy érezhetjük, hogy valami igazán bennfentes, különleges dologra akadtunk, főként úgy, hogy néhányat évekig keresik-kutatják, míg megtalálják őket.

Egy játékos – így húsvét alkalmából – feltette a nagy kérdést a fejlesztőknek, hogy számukra melyik a legkedvesebb elrejtett easter egg, amelyeket ők rejtettek el játékokban. A remek kérdésre pár százan nem is voltak rest válaszolni,

ezekből citáltunk ide egy párat.

Ez csak egy pár az összes beérkezett válaszból, ezért ha érdekel, hogy több száz fejlesztőnek melyik a kedvenc saját easter egg-je, akkor érdemes lehet ránézned az alább található eredeti posztra.

Na és Neked melyik a kedvenc játékban elrejtett titkos húsvéti tojásod?

A cikk 2021 húsvétján jelent meg először a LEET.hu-n | Borítókép: Deviantart – Red Flare

https://leet.hu/husvet/

×