A Community TOTS szavazás tegnapi indulásával egyre inkább fokozódik a helyzet, így most egy könnyed érdekességgel készültünk Nektek.

Az elmúlt években számos olyan Icon játékossal gazdagodott a FIFA Ultimate Team mód, akik pályafutásuk során igencsak nagy utat jártak be. Sőt, több olyan játékos is van, aki még a FUT indulását követően is aktív pályafutását töltötte.

Forrás: Games-Install.com

A húsvéti zabálást kipihenve, most egy olyan témával érkeztünk, amit bizonyára érdekesnek fogtok tartani. Az előbb említett Icon játékosokból, valamint utolsó aktív FUT alap kártyáikból hoztunk el most Nektek 5 olyat, amivel kicsit nosztalgikussá lehet tenni a hangulatot. Íme:

 Carles Puyol

Puyol utolsó aktív FUT lapja a FIFA 14 során volt elérhető, így ezzel a kártyával búcsúzott aktív pályafutásától, de néhány évvel később már bemutatkozott az első Icon lapjával.

David Beckham

Beckham utolsó csapata a visszavonulása előtt a Paris Saint-Germain volt és ezzel a 79-es CM lappal köszönt el az Ultimate Team módtól is, egészen a FIFA 21-ig, amikor megérkezett első Icon lapja.

Iker Casillas

A legendás spanyol hálóőr egészen a FIFA 20-ig szolgáltatta a játékosok számára a lapjait, ebben a szériában viszont ez volt az utolsó olyan kártya, ami az aktív pályafutásával függött össze, viszont nem kellett sokat várni az „ikonikus” visszatérésig, ugyanis az idei FIFA 22-ben debütált az első Icon lapja.

Samuel Eto’o

A kameruni legenda utolsó kártyája a FIFA 18-ban érkezett el, ezzel a 81-es ST lappal, a Konyaspor színeiben. Ezt követően pedig egyértelmű célponttá vált a későbbiekben mindenki számára az Icon lapjainak megszerzése.

Didier Drogba

Az elefántcsontparti legendás csatár utolsó kártyája a FIFA 17 során jelent meg, amikor is az utolsó lap a CF Montréal színeiben érkezett. Első Icon lapjára egészen a FIFA 20-ig kellett várni, azóta minden évben jönnek és jönnek az újabb Drogba lapok.

Ti kinek az utolsó aktív lapját használtátok?

 

Kiemelt kép: Infostart

 

Ezt olvastad már?

Le ne maradj! – Íme 3 liga Team of the Season csapatainak megjelenési dátumai

 

 

×