A Team of the Season előtt, a játék ezen szakaszában már érdemes kicsit összefoglalni, hogy hogyan is váltak be az eddigi lapok. Kezdjük a kapusokkal!

A FIFA 22 során nem egyszer lehetett hallani/olvasni a következő mondatot:

„Teljesen mindegy, ki áll a kapuban, ha a játék úgy adja, bárki potyázhat nagyokat.”

Tegnapi cikkünkben említést tettünk arról, hogy az év legrosszabb kapusa könnyen lehet Donnarumma TOTY lapja. Ezúttal viszont szeretnénk azzal foglalkozni, hogy kik lehetnek a legsikeresebbek, legeredményesebbek. Nyilván, mindenkinek más és más játékos válik be, persze attól függően, hogy milyen összetételű csapattal játszik (nemzetiség, liga). Természetesen a különböző fórumokon az egymás közti kommunikáció alapján felmérhető, hogy melyek azok a kapusok, akik abszolút favoritnak számítanak, nemzetiségtől, ligától függetlenül is.

Az ötlet egy rangsor állításához az előbbi Twitter bejegyzés alapján született. SAF_gg szerint a korábbi POTM címet elnyerő David De Gea speciális lapja a legjobb az idei szériában. Nos, nem szeretnénk tovább húzni szót, íme a mi Top 10-es ranglistánk a legjobb kapusokról (ez saját vélemény, ami egyéni tapasztalatok, illetve az ellenfeleknél látottak alapján készült):

  1.  POTM De Gea 
  2. TOTY Honourable Mendy
  3. RARE GOLD Areola
  4. WINTER WILDCARDS Maignan
  5. SIGNATURE SIGNINGS Mendy
  6. RARE GOLD Lloris
  7. RARE GOLD Neuer
  8. RARE GOLD Ederson
  9. NUMBERS UP Ter Stegen
  10. RARE GOLD Alisson

Forrás: DailyNationToday

Most pedig Ti jöttök: várjuk kommentben a ti véleményeteket, esetleges 10-es listátokat, hogy szerintetek kik idén a legjobb hálóőrök?

 

Kiemelt kép: khelnow.com

 

Ezt olvastad már?

Holnap!!! – Húsvét vasárnapján indul a Community TOTS szavazás!

×