Az Unihertz tervei szerint olyan mobillal lépne be a piacra, ami visszahozza a fizikai billentyűzet érzését.

Talán még ma is vannak olyanok, akik imádták azokat a mobilokat, melyeken még konkrét billentyűzettel (BlackBerry), vagy épp csak pár nyomógombbal lehetett irányítani és kommunikálni. Azok voltak csak a szép idők… Aztán persze jöttek a teljesen érintőképernyős mobilok és a világ teljesen megváltozott. Azonban van egy kezdeményezés, mely igen régóta szeretne egy okostelefont, amin valódi gombok is vannak.

Így a Unihertz most leleplezte terveit, ami visszahozhatja a nyomógombos élményt.

 

Az Unihertz nemrég Youtube-on és Twitteren is bemutatta, hogy készül valami. Egy olyan mobilt terveznek, mely érintőképernyős, mint a legtöbb mai készülék, de lent egy teljes értékű billentyűzetet is kapunk. Bár a készítők most úgy harangozták be, hogy „hamarosan” láthatjuk, valójában korábban már leleplezték a tervet, hiszen Kickstrateren gyűjtik majd az előrendeléseket. A készülék egyébként a Titan Slim nevet kapta.

 

A Softpedia szerint már csak az a kérdés, hogy a Unihertz megfelelő hardvert is tesz-e a készülékbe. Mert ha igen, akkor népszerű lehet azok körében, akik imádják a fizikai QWERTY billentyűzetet. Te szeretnél ilyet?

Ezt láttad már?

Készült egy alkalmazás, ami fizet azért, ha nem iszol és nem drogozol

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×