Jó kérdés, hogy befolyásolhatjuk-e a történetszálat.

Az Epic Games a Fortnite Chapter 3 Season 2 tematikáját az IO és a The Seven közötti háborúra építette fel. Különösen szerencsétlen időzítés volt a cég részéről, hiszen éppen a szezon kezdete előtt nem sokkal robbant ki az orosz-ukrán konfliktus, így lehetetlen elvonatkoztatni egymástól a kettőt. Fontos azonban tudni, hogy az Epic Games legalább fél éves előnnyel dolgozik az éles verzióhoz képest a fejlesztői gépeken, ezért nem tudtak már változtatni a második szezon történetszálán.

Úgy tűnik, hogy a Season 2-ben vissza is kell foglalnunk néhány várost az IO elnyomás alól!

 

Már a játék v20.00-as frissítése után jelezték a leakerek, hogy a szezon folyamán fel kell szabadítanunk néhány várost az elnyomó betolakodók keze alól. A v20.10-es update el is hozta az első összecsapást, a középpontban pedig az ikonikus Daily Bugle POI áll. HYPEX segítségével azt is megtudhattuk, hogy milyen sorrendben kerülnek sorra a sziget legfontosabb városai:

  • Daily Bugle (már elkezdődött)
  • Coney Crossroads (ezen héten vagy jövő héten startol majd el, a v20.20 részeként)
  • Condo Canyon (20.30)
  • Rocky Reels (20.30)

Jó kérdés, hogy a felhasználók interakcióinak van-e jelentősége a történetszálra vagy mindenhogyan felszabadulnak majd a városok a szezon végére. A fix történetszál miatt az utóbbira nagyobb esélyt látnak a leakerek is, ám az Epic Games mindig okozhat meglepetéseket.

Beköszönt a 80-as évek? – Igazi nosztalgiabomba lehet a Fortnite következő szezonja

×