Néhány szerencsés Xbox játékos egy kis extra akciót kap a következő vásárlásából.

Épp csak kezdetét vette az Xbox gigantikus tavaszi játékvására, amely során jelentősen karcsú árak mellett csemegézhetünk több száz játék között, de Phil Spencerék máris úgy érzik, hogy ez lehet túl kevés lesz. Emiatt dönthettek úgy, hogy egy kis extra ajándékkal is kedveskednek páraknak.

Néhány Xbox játékos egy ajándékkártyát kapott, rajta 5 dollárral, a magyar szerencsések 1200 forintnak örülhetnek, amit szinte bármire fel lehet használni az Xbox Store-ban. A Microsoft ezeket az ajándékkártyákat emailben küldte ki a felhasználóknak arra a címre, amellyel az Xboxot is használják.

Fontos kiemelni, hogy NEM mindenki kapott ilyen beváltható ajándékot, valószínűleg teljesen véletlenszerűen osztogatják, de azért mégis érdemes lecsekkolni az email-fiókodat (valószínű a Promóciók között van, ha jött), hátha te pont a szerencsésebbek között vagy. Ezt az összeget pedig ildomos is felhasználni egy vásárlásra, ugyanis július 16-án le fognak járni.

Az ilyen ajándékosztások egyébként nem olyan ritkák az Xbox részéről, legalábbis az utóbbi időben többször fordult elő, hogy a nagyobb leárazások alkalmával megdobták a játékosokat különböző értékű ajándékkártyákkal. Legutóbb tavaly novemberben történt hasonló, amikor 100 dollár, több mint 30.000 forint értékben beváltható digitális Gift Cardokat küldtek szét a játékosoknak.

Szóval, ha van egy Xboxod, akkor az ilyen szezonális mega-akciókkor csekkolgasd az email-fiókod, hátha úgy jársz, mint ők:

via – GameRant

Ha pedig még PC-n is szoktál játszani, akkor jövő héten mindenképpen nézz el az Epic Games Store-ba is, mert elég értékes ajándékokkal készülnek:

Akciófigyelő | 26.000 forint értékben ad két zseniális játékot teljesen ingyen az Epic

 

https://leet.hu/samsung/

×