Korábban foglalkoztunk már a játékosok toxikus magatartásával a FUT Friendlies és a FUT Champions módokkal kapcsolatosan. Úgy látszik, továbbra sincs rá megoldás.

Bizonyára mindannyian találkoztatok már az alább illusztrált problémával meccs közben:

If someone quits after getting a red, you should get the win, is that too much to ask for? from FIFA

Jogosan durrant a piros lap, 2-2 -es állásnál pedig az ellenfél pofátlanul kilép. Innentől kezdve pedig nekünk csak az marad, hogy ez a mérkőzés döntetlennel zárult, mindez egy olyan toxikus viselkedés eredménye, ami rendkívül bosszantó tud lenni, főleg, ha nem először fordul már elő. Egyelőre még nem érkezett sem erre, sem a korábban felemlített erőltetett kilépések problematikájára sem érdemi megoldás.

Forrás: RealSport101

Nyilván, sokan a Golden Goal íratlan szabályának a védelmére fognak kelni, de egyre inkább afelé tartunk, hogy egy futball játék manapság már nem arról szól, hogy 2 x 11 játékos rúgja a bőrt, hanem, hogy bőszen pörgessük a meccseket a csomagok miatt. Természetesen ez is egy vélemény, de kicsit ez olyan, mintha horgászat közben a kapást követően bevágunk, majd követeljük a haltól, hogy fárasztás nélkül ugorjon a merítőhálóba, majd felháborodunk, ha ez nem így történik.

Véleményünk szerint a fenti problémára egyfelől az is megoldás lehetne, amit a Reddit poszt írója javasolt (döntetlennél piros lapot követően kilép – miénk a győzelem), másfelől viszont egy Rivals vagy egy Squad Battle esetében igenis szükséges lenne lassan valamilyen retorziót létrehozni, visszaszorítva ezzel a toxikus játékosokat. Mindenesetre, alapvetően nem a megoldás hogyan?-ja lenne a lényeg, hanem, hogy egyáltalán az EA valamilyen formában foglalkozzon a problémával.

Forrás: YouTube

Ti hogyan oldanátok meg ezt a problémát?

 

Kiemelt kép: YouTube

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Így nézne ki a Premier League legenda Hero lapja a FIFA 23-ban!

×