Igaz, kicsit még várnunk kell, de egyre inkább közeledünk a FIFA 23-hoz. Ezúttal egy fantasy-lapot hoztunk el Nektek.

Egyre több olyan elképzelés, találgatás lát napvilágot, hogy vajon kikkel bővülnének jövőre a FIFA 23 speciális lapjai. Az Icon-okról már esett szó, így ezúttal a FUT Heroes kártyák kerülnek terítékre.

Forrás: TechGameBox

Ezúttal egy olyan játékosról jött koncepciós lap, amit – első ránézésre – nagyon szívesen látnánk a FIFA következő részében. Akiről pedig beszélünk, nem más, mint

Yaya Touré!

Forrás: Sky Sports

Az elefántcsontparti legenda bátyja, Kolo Touré is a futballpályán találta meg a hivatását, ő korábban a Liverpool színeiben vált igazán sikeressé, míg Yaya a Manchester City-ben. Utóbbi tiszteletére készült az előbb is említett FUT Hero fantasy-lap, amely ismét az Instagram-on is aktív DaveDesiigns újfent remek munkája. Kiváló értékeket láthatunk a számokra nézve, ha a megjelenését követően nyitná valaki, biztos, hogy a csillagokban lenne az ára. Nem beszélve arról, hogy mivel sokan építenek alapjáraton is Premier League csapatot, így abszolút könnyen linkelhető, akárcsak honfitársának, Didier Drogba-nak az Icon lapjával. Nos, nem is szaporítjuk tovább a szót, lássuk a medvét:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DaveDesiigns 🔵⚡️ (@davedesiigns) által megosztott bejegyzés

Ti mit szólnátok hozzá?

 

Kiemelt kép: Twitter

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Íme az 5 legmenőbb gólöröm a FIFA 22-ben

×