Az Riot FPS játéka hamarosan megérkezhet a mobil eszközökre is!

Miután látszólag kiszivárgott néhány kép a VALORANT Mobile kínai bétájáról, most egy új gameplay videó is érkezett, amely bepillantást enged abba, milyen érzés lesz mobilon játszani a Riot FPS játékával.

A DannyINTEL által közzétett 21 másodperces klipben Jett látható, amint Ascenten barangol, és a Classic pisztollyal leszed egy ellenséget. A pálya és az általános játékmenet megegyezik a VAORANT PC-s verziójával, az irányítás pedig igazán érzékenynek tűnik, ami pozitív jel a megjelenésre váró rajongók számára.

A videókat a Tweetben találod!

A klipben látható további ügynökök: Killjoy, Skye, Sova, Reyna, Breach és Phoenix. Jett három képessége úgy tűnik, hogy a mobilon is ugyanaz lesz. A klip azonban nem mutat játékmenetet más ügynök szemszögéből.

Egy másik, DannyINTEL által közzétett klip a karakterválasztó menüt és a HUD elrendezését is megmutatta a VALORANT Mobile-ban. A töltő képernyő és a karakterválasztás eltér a PC-s verziótól. A Riot azonban a jövőben változtathat ezeken. A HUD teljesen testre szabható, és ahogy az várható volt, a játékosoknak rengeteg képernyőn megjelenő gombot kell majd navigálniuk ahhoz, hogy hatékonyan használhassák a képességeket.

A VALORANT Mobile-t a Riot 2021. június 2-án jelentette be, ami a lövöldözős játék PC-s megjelenésének első évfordulója. A cím megjelenési dátumát még nem jelentették be. A rajongók egy tesztelési időszakra számíthatnak, mielőtt a játék globális megjelenést kap.

Azért a PC-s verzióról se feledkezzünk meg:

Ideje készíteni a pénztárcát – Kedvezményesen csaphatunk le néhány Valorant skinre

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×