A közeljövőben létrejövő kollaboráció által a Konami lesz az AC Milan első „hivatalos edzésruházati partnere”.

Az elmúlt időszakban nagyon kevés szó esett az eFootball 2022 katasztrofális megjelenéséről 2021 őszén, mint egy korlátozott, de ingyenesen játszható verzió, de ez nem akadályozta meg a Konami-t a továbblépésben.

Forrás: Stepstone Digital Challenge

Egy új partnerség keretében a Konami bejelentette, hogy a jövőben

az AC Milan fedezi az eFootball 2022 jogait és a Milan edzőkészleteit.

Amint ezt a Twitter-en közzétették, a Konami Digital Entertainment B.V. ma bejelentette, hogy az olasz AC Milan klubbal együttműködnek az eFootball címében szereplő több szegmensével kapcsolatban is. 

Ez a partnerkapcsolat az eFootball 2022-ben új kapukat fog megnyitni. A felek nagyon örülnek, hogy együttműködhetnek egymással az eFootball 2022-ben. Az AC Milan vezetősége nagyon izgatott a lehetőség miatt, amely a legjobbat hozhatja ki egymásból. Még Naoki Morita, a KONAMI Digital Entertainment B.V. európai elnöke is kommentálta ezt a hihetetlen lehetőséget, és alig várja, hogy innovatív partnerséget alakítsanak ki egymással.

Forrás: Gaming News

Az együttműködés 2022. július 1-jén jön létre. Számos jogot biztosít majd, beleértve az AC Milan stadionját, a San Siro-t, a játékoskeretet, a 3D-s arcokat, valamint a hivatalosan engedélyezett hazai-, idegenbeli-, harmadik- és kapusmez-készleteket. Minden játékos viseli a mezeket a Milanello-i edzéseken, valamint a hazai és nemzetközi versenyeken minden mérkőzés előtt. Ez egy újabb tükörképe a Milan növekedésének a pályán és azon kívül. Ezek a jogok 2022 nyarán lépnek életbe. Az új partnerség tehát első körben azt jelenti, hogy a Konami lesz az AC Milan első „hivatalos edzésruházati partnere”. A férficsapat edzési öltözékei az eFootball logót tartalmazzák majd az elején. Az együttműködés további részletei az elkövetkező hónapokban kerülnek majd nyilvánosságra.

Ti próbáltátok a csúfos kezdés óta a Konami alkotását?

Forrás: GamingonPhone

Kiemelt kép: Footy Headlines

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Íme az eddig hivatalossá vált FUT Captains játékosok listája!

×