A Facebook felhasználók világszerte arra ébredtek, hogy minden látható ok nélkül zárolták a fiókjukat.

Értetlenül állnak a Facebook felhasználók a tény elött, hogy a fiókjuk kitiltásra került. Az üzenet, amelyet sokan kaptak, így szól: „Facebook-fiókodat letiltottuk, mert nem felelt meg közösségi elveinknek. Ezt a döntést nem lehet visszafordítani”.

Többen is arra panaszkodtak a különböző social media posztokban, hogy nem kaptak figyelmeztetést vagy magyarázatot.

Egy tweetben Andy Stone, a Meta munkatársa ezt írta: „Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány felhasználónak problémái vannak a Facebook-fiókjaik elérésével, és azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban megoldjuk ezeket a problémákat”.

Azt azonban nem közölte, hogy hányan érintettek, vagy mi volt a probléma, illetve, hogy melyik régiót érintette a legjobban ez a véletlenszerű kitiltási hullám. Ami érdekes, hogy az egyik kitiltott felhasználó a BBC-nek elmondta, hogy már egy jó ideje nem is használta a platformot, csak a Messenger szolgáltatást, így nem tehetett semmi olyat, ami megsérti a közösségi irányelveket.

Ám nem ő volt az egyetlen, aki panaszkodott:

  • „Az összes kép az egyetemi éveimről és családi alkalmakról a Facebookon van.”
  • „Több mint 15 évnyi tartalomhoz nem fogok tudni hozzáférni, ami nagyon elszomorító.
  • „Az is elég stresszes, hogy nem tudom, mi a probléma, és nincs lehetőségem a megoldásra. Az, hogy nem kapunk figyelmeztetést, és aztán nincs módunk hozzáférni a saját adatainkhoz, észvesztő.”

Ez egy tökéletes tanulópénz azok számára, akik még nem mentették le a képeket a közösségi oldalakról, hiszen ezek az oldalak bármikor megszűnhetnek, vagy kitilthatnak. Így érdemes előre gondolkodni ilyen téren.

Te tudsz valakiről, aki ilyen véletlenszerű kitiltást kapott, vagy Magyarországot nem érte el a hullám?

Létezik, csak minek? – Elkészült a világ első és egyetlen Lightning-csatlakozós Androidja

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×