A Creative 2.0-nak is köze lehet a második ajándékhoz.

Az Epic Games a hétvége folyamán 2 droppal is megörvendeztette a Fortnite felhasználókat. Egy sprayt és egy loading screent húzhattunk be vasárnapig, ám úgy tűnik, hogy tovább folytatódik az ajándékozás a streaming platformon. IFiremonkey információi szerint két exkluzív spray-jel bővülhet a repertoár, az egyik kinézetét pedig nem is lehet tudni előre, az Epic Games is csak Surprise Spray néven hivatkozik rájuk.

 

  • A Windwalker Echo Spray megszerzéséhez hétfő este 20:00 és 22:30 között kkatamina vagy DisguisedToast streamereket kell néznünk legalább 15 percig.
  • A titokzatos Spray megszerzéséhez az UnrealEngine Twitch fiókot kell néznünk fél óráig 17:00 és 18:00 között, valószínűleg ekkor kerülhet leleplezésre is a Creative 2.0

A dropok megszerzéséhez mindenképp szükséges a Twitch és Epic Games fiókok összekötése:

  • Látogass el a következő weboldalra: https://www.epicgames.com/account/connected. Keresd meg a Twitch szekciót, majd kapcsold össze a két profilt.
  • Ha mindent jól csináltál a következőhöz hasonló feliratot kell majd látnod a stream chaten a megfelelő időpontokon:

A szöveg hasonló, az ajándék ezúttal 1-1 Spray lesz

A chaten azonnal kiírja a Twitch, hogy hány percig kell még nézned az adott streamet a dropokért, melyet be is válthatsz a nézői felületen, vagy a Twitch raktáradban.

Jövő héten bejelenthetik a Fortnite Creative 2-t – Ezek az újdonságok várnak ránk

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×