A Widejoy mém rajongói most örülhetnek.

A Valorant Episode 3 Act 2-ben debütált a Rainfall névre hallgató player card. A Killjoyt ábrázoló kártya első látásra nem volt különleges, a fejlesztők sem szántak neki nagyobb szerepet. Az élet azonban máshogy döntött, egy hibának köszönhetően a kártya teljesen szétcsúszva jelent meg a meccsekben, a közösség el is nevezte Widejoy-nak ezt vizuális jelenséget, pillanatok alatt mémmé alakult az egyszerű bug.

WideJoy

A Valorant 4.0-ás frissítésének patch notes-jában a fejlesztők szomorúan számoltak be arról, hogy eljött az idő a búcsúra, kijavítják a hibát. Természetesen nem hagyták cserben a közösséget, azóta több in-game kozmetikai tárgy is megemlékezik a pár hetes időszakról.

WideJoy visszatért és erősebb, mint valaha!

 

A Riot Games munkatársai április elsejére egy vicces videóval készültek, melyben a fenti jelenséget parodizálták ki, egy Widejoy Mode-ra hallgató fiktív játékmód képben. Természetesen ez soha nem létezett, de hogy ne maradjunk üres kézzel, minden játékos megkaphatja a The Accidental Renaissance névre hallgató Sprayt, mely egy Widejoy festményt ábrázol. A megszerzéséhez nemes egyszerűséggel be kell jelentkeznünk a játékba, erre április 8-áig lesz majd lehetőségünk.

×