A 2009-es Modern Warfare 2 a Call of Duty sorozat egyik legkedveltebb játéka, és a játékosok újraalkothatják a népszerű TAR-21 AR-t a Warzone-ban.

A Warzone a Season 2 Reloaded lenyűgöző mennyiségű meta AR-t tartalmaz, amelyeket a CoD franchise legújabb részeiből válogattak össze. A játékosok a Modern Warfare (2019), a Cold War és a Vanguard fegyverek közül választhatnak, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

De a Call of Duty-nak hosszú története van az ikonikus fegyverekről, amelyek sajnos nem jelennek meg a battle royale-ban. A Modern Warfare 2 az egyik legkedveltebb játék a sorozatban, és a játékosok mindig keresik a throwback loadoutot, amellyel újraélhetik a 2009-es emlékeiket.

Nos, a Swagg által megosztott RAM-7 loadoutnak köszönhetően a Warzone játékosok bevethetik a TAR-21-et Calderában.

A TAR-21 a 2009-es Modern Warfare 2-ből.

A TAR-21 Loadout:

  • Barrel: XRK Ranger
  • Optic: Corp Combat Holo Sight
  • Underbarrel: Merc Foregrip
  • Ammunition: 50 Round Mags
  • Rear Grip: Stippled Grip

Swagg a március 30-i videójában mutatta be a setupot, amelyet a BuffNerdGaming egyik feltöltése alapján készített. A loadout lényege, hogy a 2009-es Modern Warfare 2-ből származó TAR-21 kinézetét és hangulatát hozza vissza, ezért a kiválasztott mellékleteket úgy választották ki, hogy a RAM-7 extra gyorsaságot és pontosságot kapjon.

 

Swagg szerint ez a TAR-21 átalakítás nem csak nosztalgiával látja el a régi CoD játékosokat, de a fegyver az új évadban is nevetségesen erős. A tartalomkészítő azt sugallta, hogy ez a beállítás a Season 2 Reloadedben más AR-kat „helyettesíthet” a metában.

Te kipróbálod?

Kezdődik! – A láthatatlan Warzone Roze skin ismét pusztít

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×