Mindössze 850 Coin-t ér jelenleg, szinte már csak Quick Sell-ben landol a lapja, vagy éppen fodder-ként veszik hasznát egy-egy SBC-ben. Pedig Volland lapja többre is képes.

Kevin Volland, az AS Monaco német támadója idén még csak egy 83-as Rare Gold lappal van jelen a FIFA 22-ben, azt is – az esetek nagy többségében – Quick Sell-ben el is passzolják. Piaci értékét tekintve, Market-en 850 Coin-ba kerül a fiatalember jelenleg.

Forrás: Ligue 1

De miért is fontos ez?

Eláruljuk most rögtön. Reddit-re került fel egy összeállítás olyan gólokból, amiket ezzel a lappal szereztek. Nem kis találatokról van szó. Másfelől, a cselek sem állnak tőle távol, a videót elnézve. Ebből az aspektusból bizonyára nem foglalkoztatok még ezzel a kártyával, pedig itt van már a játékban egy jó ideje. Nos, íme a szóban forgó videó:

When you pack Kevin Volland that many times, that you figure you may as well just use him… from FIFA

Azért valljuk be, erre kevesen számíthattatok, hiszen végül is „csak” egy 850 Coin-t érő lapról van szó. Egy biztos: amennyiben hasonló módban érkezik még Player Objective, ahol csak Gold játékosok szerepelhetnek, érdemes lehet rajta elgondolkodni.

Ti használtátok már Volland kártyáját?

 

Kiemelt kép: AS Monaco

 

Ezt olvastad már?

Gondoltad volna? – 3 éve ezeket a lapokat zsebelhettük be március 30-án

 

×