Ma este be kellett érnünk a FIFA 22-ben az eddigi lapokkal, küldetésekkel, hiszen egy Premier League labdán és az új TOTW-n kívül semmi nem jött. De mi volt ilyenkor 3 évvel ezelőtt?

Egy kis nosztalgiával érkeztünk ma este, hiszen semmi érdemleges nem érkezett ma este a FIFA 22-be: se egy Player SBC, se egy épkézláb csomag. Mindössze csak egy Premier League labda és egy említésre se méltó Team of the Week. Döbbenet.

Ezért ettől többet vártunk, kedves EA. Ebből a szempontból sem csoda az, hogy egyre többen határolódnak el a játéktól, hiszen semmi érdemi tartalom nem érkezik, ami egyébként bárkit is igazán motiválna. Viszont ez nem mindig volt így. A FIFA 19-ben például a mai, azaz a március 30-i napon például az ilyen „üresjáratokban” sem hagyták parlagon a játékostársadalmat. Twitter-re került fel a következő kis nosztalgikus poszt:

Ekkortájt még javában zajlott a FUT Birthday, nem feltétlenül reszkíroztak meg ennyi új Promo-t sűrű egymásutánban, hiszen a jól bevált események nem hiába voltak annyira kedveltek. Ezen a napon 2 játékos lapja is elérhetővé vált a játékban SBC által, mégpedig Sergio Ramos FUT Birthday lapja (kicsit fun az az ST poszt, nem?), valamint George Best Icon Moments kártyáját is kiszedhettük, ha volt kellő mennyiségű fodder. Régi szép idők… Erre ma ez…

Nektek melyik FIFA jött be a legjobban?

 

Kiemelt kép: Eurosport

 

Ezt olvastad már?

Mi lenne ha… – Így nézne ki Haaland első speciális lapja a FIFA 23-ban

×