Az elmúlt hónapokban egy játékos körül folyamatosan zajlanak az átigazolási találgatások: Haaland kora egyik legjobbjának mondható jelen pillanatban. De vajon hol folytatja?

Hamarosan megérkezik a FIFA 22-be a Team of the Season, amivel egyre inkább közeledünk a játék véghajrája felé. Sokaknál már olyan kérdések is motoszkálnak, hogy vajon miben lesz másabb a következő FIFA a jelenlegihez képest.

Forrás: FirstSportz

Mindeközben, az átigazolási időszakhoz közeledve az ifjú titán, Haaland körül folyamatosan megy a találgatás és a pletyka, hogy vajon hol folytatja ősztől a pályafutását. Jelenleg 2 csapatra szűkült a kérdés, a Manchester City, ill. a Real Madrid lehetnek az esélyesek. Egy biztos: amennyiben valamelyik klubra esik a választás, az bizonyos mértékben hatással lehet a FIFA 23-ra is. Véleményünk szerint abszolút elképzelhető, hogy a norvég csodagyerek Ones To Watch lappal nyithatja a szezont. Nem egy új keletű dolog, hogy ún. „Fantasy Card”-ok készülnek, amikkel lehet – a szó akár pozitív értelmében – borzolni a kedélyeket; ilyen készült pont Haaland-ról, amit az Instagram-on is aktív DaveDesiigns és Midas hoztak létre. Nem is szaporítjuk tovább a szót, így nézne ki a City színeiben Haaland OTW lapja a FIFA 23-ban:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DaveDesiigns 🔵⚡️ (@davedesiigns) által megosztott bejegyzés

Ti elfogadnátok?

 

Kiemelt kép: www.sportfogadas.org

 

Ezt olvastad már?

Mekkora mellényúlások! – Íme 5 újabb kapushiba a FIFA 22-ben

×