Egyre több utalás van a játékra a Source 2 fejlesztői eszközökben.

A Valve 2015-ben jelentette be a Source játékmotor utódját, mely stílszerűen a Source 2 nevet kapta a cégtől. A Dota 2 már akkor megkapta az új motort, de ez hajtja a Half-Life széria VR-os verzióját, az Alyx-ot is. Pár évvel ezelőtt rengetegen várták, hogy a CS:GO is megkapja ezt a kezelést, hazai és nemzetközi közösségben is mémmé nőtte ki magát a jelenség, kár is tagadni. Most, hogy már mindenki kezdet megnyugodni, úgy tűnik, hogy a Valve bedurrantja a rakétákat.

Új nevet kaphat a játék és végre megérkezhet a Source 2 motor is, RTX támogatással.

 

 

Szerencsétlen időzítés, hiszen éppen bolondok napjára lett felkapott a hír, ám jól látható, hogy a források Twitteren már az elmúlt napokban felbukkantak. Már március 26-án kikerültek olyan screenshotok, melyeken jól látható volt, hogy a CS:GO említésre került a Source 2 fejlesztői eszközeiben, ráadásul éppen a fegyverekre ragasztható matricákkal kapcsolatban.

Szerdán már olyan hírek is felmerültek, melyek tényként kezelték, hogy a CS:GO Source 2 motorra fog váltani, megkapja a „Counter-Strike” nevet , illetve a Terrorist / Counter-Terrorist csapatok is sima T/CT-ként szerepelnek majd. a jövőben. RTX támogatást kap a Dota 2 és a frissített CS(GO) is, de feltehetőleg az FPS lövöldében nem sokan kapcsolják majd be. A hivatalos bejelentésig érdemes pletykaként kezelni a fentieket, illetve az időzítés miatt nagyon szkeptikusak is lehetünk, de egyre több valós dolog utal a motorváltásra.

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×