Régóta kérte már a közösség.

Az Epic Games a Fortnite v8.20-as frissítésében startoltatta el az Arena játékmódot. Azóta több átalakításon is átesett, ám a lényeg nem változott, különféle divíziókba osztja a Fortnite játékosokat, akik egy pontrendszernek hála juthatnak feljebb vagy épp lejjebb a „rangok” között. A loot pool is eltér némileg, illetve itt találhatjuk meg a Siphon névre hallgató mechanikát is, melynek segítségével HP-t vagy épp pajzsot kapunk egy-egy ölés után. A kompetitívebb beállítottságú játékosok otthona ez, így nem zavarja egymást a két nagy tábor.

Végre jutalmat kapnak a jól teljesítő játékosok!

 

Az Epic Games csütörtök délután publikálta a legújabb blogbejegyzését, melyben említést tett arról is, hogy Division 5 felett ingyenes tárgyakat kapnak a játékosok. Minden egyes szintlépésnél egy-egy új jutalom üti a markunkat, egészen Division 10-ig. A pontos listát nem nevezte meg az Epic Games, feltehetőleg csákány, wrap lehet a legértékesebb ajándék, ám azon sem lepődnénk meg, ha a Division 10-ért egy outfit járna.

A kompetitív játékosok régóta kérték az Epic Games-et valamilyen hasonló lépésre, ám sokan V-bucks-ban reménykedtek. Nem biztos, hogy jó hatással lenne ez a játékra, még jobban ellepnék a csalók az Aréna játékmódot, így az Epic Games sokak szerint az arany középutat célozta be ezúttal is.

Ha már Epic Games:

Akciófigyelő – Most 22.000 forint értékben tölthetsz le ingyen játékokat

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×