Ezen a héten duplán megéri felnézni az Epic Games Store-ra, ahol nem kevesebb mint 22.000 forint értékben osztanak majd ki játékokat, ingyen.

Az Epic Games a múlt héten engedte levegőhöz jutni a játékosokat, és egy viszonylag könnyed, de nem mellesleg kifejezetten szórakoztató retro hangulatot árasztó okkult sci-fi flipperjátékot adott teljesen ingyen. Most viszont visszatérünk a kihagyhatatlan ingyenességek mezejére, és nem is egy, hanem rögtön két remek alkotással ráznak fel minket az áldott flipperezésből.

Március 31 és április 7 között a City of Brass, és a Total War: Warhammer ingyenes. A játékok összértéke a teljes árukon meghaladná a 22.000 forintot is.

City of Brass

 

A City of Brass egy Aladdinba oltott, néha Bioshockot idéző belső nézetes rogue-like, annak is a nehezebbik fajtájából. A Bioshockos párhuzam egyébként nem a véletlen műve, ugyanis a játékot néhai Bioshock-fejlesztők dobták össze, bár azért Ken Levine hiánya igencsak meglátszik. Nem egy tökéletes alkotás, de ha szereted a műfajt (és az Ezeregy éjszakát), akkor a City of Brass semmiképp sem lesz csalódás.

Total War: Warhammer

A Total War: Warhammert talán keveseknek kell csak bemutatni. Total War + Warhammer = Total War: Warhammer. Ebben a stratégiában egyesül a Total War-sorozat gigantikus csatái a Warhammer-világával és teremtményeivel, az eredmény pedig egészen magával ragadó. Pillanatok alatt képes még azt is beszippantani, aki egyébként nem kifejezetten rajong a stratégiák műfajáért, ami azért veszélyes, mert a TW:Warhammerbe akár játékórák százait is simán beleölheti az emberfia-lánya.

 

Az ajánlatot erre találjátok!

Ne maradj le az Amazon ajándékairól sem, amelyeket a Prime-előfizetés mellé adnak:

Akciófigyelő | 7 játék mellett a valaha készült egyik legjobb RPG-t osztogatja az Amazon

 

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×