A Call of Duty streamer eltüntette magát az összes platformról.

A hackelés komoly problémává vált a Call of Dutyban. A RICOCHET anti-cheat rendszer bevezetés ellenére a hackerek továbbra is fájdalmat okoznak a rajongóknak, lehet az a Warzone-ban, vagy a Vanguardban. Olyan szinten elterjedté váltak a hackek, hogy több streamer is elkezdett csalni, hogy a játékát „jobbá” tegye, és ennek köszönhetően sokan le is buktak. Mint például a Warzone streamer, akinek a gépét stream közben nézték át.

Ám ez a csaló talán a lehető leghülyébb módon leplezte le magát.

Egy 2v2 verseny során a Vanguard duó, iLuhvly és Sasuke gyanút fogott ellenfelükkel, Kenjivel szemben – és a gyanújuk nagyon hamar beigazolódott. Kenji, aki feltehetően megpróbálta tisztázni a nevét, úgy döntött, hogy egy monitorkamerát használ, hogy bemutassa: ő aztán nem csal.

Meglehetősen naiv módon azonban Kenji bekapcsolva hagyta a wallhackjét, gondolva, hogy úgy sem fog látszódni a kamerában… Hát a boxok tisztán látszódtak a képernyőjén – bár ez nyilvánvalóan nem segített túl sokat, mivel a klipben látható utolsó tűzharcot elvesztette.

 

Kenjit azonnal kitiltották a Checkmate Gamingből, a versenyplatformtól, amelyen játszottak, és azóta törölte a Twitch-fiókját.

Mit gondoltok, mit érdemelne egy csaló?

Mi lesz most camp nélkül? – A legjobb Warzone perkek a Ghost nerf után

×