Túl sokat árulkodott az egyik álláshirdetés.

Már 2021 nyarán felbukkantak olyan pletykák, melyek azt sejtették, hogy az Activision valamilyen előfizetős Call of Duty modellen töri a fejét. A ModernWarzone oldalának akkori információi szerint 6 és 12 hónapos prémium rendszerrel kalkuláltak a fejlesztők. A COD Battle Pass-ban a Warzone tartalmak és a Call of Duty éppen aktuális és régebbi címei is helyet kapnának, egy saját kliens keretein belül.

ZestyLeaks

ZestyLeaks 2021-ben egy, a fenti modellre tökéletesen illeszkedő kliens kezdeti verzióját vagy koncepcióképét napvilágra hozta, ám az Activision nyomására hamar el is távolította azt a Twitter profiljáról. A pletykák az elmúlt hónapokban lecsendesedtek, kedd délután azonban újabb bomba robbant.

Az Activision túl sokat árult el az egyik álláshirdetésében!

COD 2.0

A Dexerto munkatársainak sikerült lementenie a fenti Activision álláshirdetést, melyben nem csak a hangzatos CoD 2.0 névvel találkozhattunk, hanem a „subscription-based” kifejezéssel is. Úgy tűnik az újgenerációs Call of Duty rész és a korábban belengetett Warzone 2 játékok lehetnek a CoD 2.0 éra legelső termékei, melyeket nagy eséllyel már előfizetéses modellben is igénybe vehetünk. Remélhetőleg a Warzone 2 teljesen ingyenes marad és a szezononkénti Battle Pass belépőket tudhatjuk csak le előfizetéssel, akárcsak a Fortnite Crew esetén.

Szerintetek tényleg új modellre váltana az Activision?

Mindenki megtalálhatja a hozzá passzolót – Ezek a kategóriák legjobb Warzone Season 2 fegyverei

×