Évről-évre változik számtalan dolog a FIFA Ultimate Team módban. Egyvalami viszont nem, pedig igencsak örülnénk neki.

Amióta behozták a FIFA Ultimate Team-be a Conmebol Libertadores és Conmebol Sudamericana kártyákat, azon kívül, hogy liga SBC-ben van egy kis hasznuk, más egyéb értelmük nincs a játékmódban, maximum talán a felhozatalt színesítik, a maguk módján.

Forrás: BeSoccer

Alapvetően semmi probléma nincsen a jelenlétükkel, viszont egyvalami igencsak bosszantó tud lenni, különösen, ha az ember éppen csomagokat nyitogat: mindig ezek a lapok jelennek meg elsőként. Erre pedig évről-évre továbbra sem születik megoldás, pedig nem egy nagy ördöngösség lenne az, hogy az értéküknek megfelelő helyen szerepeljenek, ha már belepakolták őket a készítők a Pack-ekbe. A különböző közösségi platformokon gyakori, hogy ennek hangot adnak a felhasználók.

It’s been how many years and Libertadores players still pop up first when opening packs. from FIFA

Hány év telt el, és még mindig a Libertadores játékosok bukkannak fel először a csomagok kinyitásakor.
Tegnap nyitottam egy Icon-t, de természetesen egy 77-es játékos Dél-Amerikából jelent meg először…”

És még mennyi ilyen szituáció esett meg a játékosok körében. Nyilván a fent idézett player-nél késleltetett lett így az öröm, viszont mennyivel nagyobb lett volna, ha például a csomagban lapuló Icon lap sétál ki a nyitásnál. Egy biztos, az EA-nek a következő FIFA érkezéséig sok mindent rendbe kell tennie a háza táján.

Ti mit gondoltok? Titeket zavar, hogy ezek a lapok ugranak fel először?

 

Kiemelt kép: FIFA Infinity

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Íme a legrealisztikusabb menedzserek listája!

×