A Twitch streamer és korábbi profi Doublelift leszólta azokat az LCS játékosokat, akik nem használják a Champions Queue-t a gyakorlásra és a fejlődésre.

A Riot Games dicséretet kapott, amikor bejelentette a Champions Queue-t, a solo queue új alternatíváját, amely kizárólag a profi játékosok számára készült, és hatalmas nyereményekkel kecsegtet. Az Evil Geniuses játékosa jojopyun szerezte meg a CQ első helyét az első splitben, és ezzel 12.000 dollárt (Kb. 4 millió forint) vihetett haza.

Bár a Champions Queue népszerű volt néhány top játékos körében, Doublelift rámutatott arra, hogy megdöbbentően sok játékos teljesen mellőzte a részvételt.

A 28 éves streamer március 26-án volt élőben, amikor megdöbbenve látta, hogy a Dignitas LCS-csapata átlagosan mindössze négy meccset játszott Champions Queue-meccseken az előző héten.

„Nem tudom, mi folyik itt. Mit csinálnak?! Tíz éve vagyok profi játékos, tudom, hogy az emberek mit csinálhatnak a selejtezők után, hogy fejlődjenek. Meg lehet nézni a visszajátszásokat, az 1 v 1 vagy 2 v 2 meccseket, és lehet játszani solo queue-t. Ennyi az egész. Mit csinálnak a scrims után? Valószínűleg csak lazítanak, és a barátaikkal lógnak”.

Doublelift is visszhangozta a Golden Guardians támogatójának, Ollehnek az érzéseit, aki nagy támogatója a Champions Queue-nak, és aki „lustának” nevezte az LCS játékosokat.

„Szerintem az az érdekes Olleh posztjában, hogy a keleti országokban nincsenek kifogások. Csak játszani kell, b*szd meg. Ez nem egy nagy ügy. Nem számít, ha sz*rul érzed magad.”

 

Az egykori TSM játékos rengeteg Champions Queue meccset streamelt, és azt mondta: „Nagyon jól érzem magam a játékban, és szégyen számomra, hogy néhány játékos nem hajlandó játszani”.

Arra is rámutatott, hogy azok a játékosok, akiknek a legtöbb meccsük van a Champions Queue-ban, a League legjobb játékosai közé tartoznak, mint például a Team Liquid játékosa, CoreJJ.

Az LCS játékosok elleni szónoklatát így fejezte be: „Azok az emberek, akik sokat gyakorolnak, általában jók. Van összefüggés a gyakorlás és a jobbá válás között”.

Mit gondoltok igaza van?

A LoL Esport sztárja, Uzi “határozatlan ideig” ismét szünetet tart

×