Ma este újabb tartalom érkezik, tulajdonképpen Promo a Promo-n belül. Hogy miről is van szó? Egy Mini-Release-ről…

Javában zajlik a FUT Fantasy, tegnap jelentek meg a Team 2 játékosok, amelyek elérhetőek a különböző csomagokból, amennyiben éppen mellénk szegődik a szerencse. Az elmúlt napokban eléggé megosztottá vált az előbb említett aktuális eseménysorozat, hiszen valljuk be, azért akad jó pár olyan kártya, ami egy korábbi speciális lapnak az ún. „újrahasznosított” változata. Ez pedig igencsak kétségbe vonja – egyébként teljesen jogosan – a készítők kreativitását.

Forrás: Twitter

Viszont a ma estétől – igaz, csak részben – félretehetjük az éppen aktuális FUT Fantasy-t, hiszen egy olyan content érkezik, ami kicsit kiragad minket ebből a mókuskerékből. Amiről pedig szó van, az nem más, mint a

Road to the Final Mini-Release!

Forrás: Dot Esports

Ez a rövidke közbevetett esemény 5 lap érkezését jelenti: ezúttal a Liverpool középpályása, Thiago, a Manchester City védője, Kyle Walker, a Barcelona támadója, Memphis Depay, a Roma középpályása, Maitland-Niles, valamint a Bayern München védője, Lucas Hernández kaptak speciális lapot, amiknek megszerzésére ma este 19:00-től lesz esély, hogy megszerezhessük őket, amennyiben kellőképpen velünk van a Pack Luck szelleme. A számok hivatalosak, ezek az értékek lesznek a lapokon is, ami pedig külön öröm, hogy végre nem olyan lapok jönnek, amelyeket már a sokadik Promo újra visszahoz. Nos, íme az 5 játékos speciális kártyái:

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: SofaScore

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Bundesliga csatár lesz megszerezhető a napokban!

 

 

×