A ma este érkező FUT Fantasy Team 2 brigádja mellett borítékolható, hogy további speciális lapok érkeznek az SBC küldetésekhez is.

 

Újabb FUT Fantasy lap lesz megszerezhető hamarosan a FIFA 22-ben. Érdemes lehet bekészíteni a fodder-eket, különösen, ha Bundesliga csapatot építőkről van szó, ugyanis az érkező játékos nem más, mint a Dortmund holland támadója,

Donyell Malen!

Forrás: Twitter

A holland úriember nem volt eddig eleresztve speciális lapokkal, egyedül egy Ones To Watch lapot kapott ezidáig, szóval a Dortmund rajongók ezúttal örülhetnek. A kiszivárgott lap értékei egyelőre csak előrejelzések, de ha ezeket vesszük alapul, mindenképpen egy olyan kártyáról van szó, ami abszolút előreviheti a támadójátékunkat. Robbanékony, remek labdavezetéssel és jó lövéssel rendelkezik majd, amennyiben beigazolódik, hogy ez, vagy ehhez hasonló számok szerepelnek majd az értékek helyén. Nagy valószínűséggel 1 küldetéses SBC lesz, szóval, miután vetettetek egy pillantást a lapra, érdemes félretenni hozzá a fodder-eket. Nos, íme Donyell Malen érkező FUT Fantasy lapja:

Ti kiszednétek?

 

Kiemelt kép: World Today News

 

Ezt olvastad már?

Felkészülni! – Ma este érkezik a FUT Fantasy Team 2!

 

 

×