Ma este ismét egy – a Pack Luck-ot próbára tevő – SBC érkezett. Lássuk, miről van szó, és hogy mikor számít sikeresnek egy nyitás!

Ma este újabb Player Pick SBC érkezett a FIFA 22-be. Ezúttal minimum 84-es játékos Rare Gold, vagy speciális lapja szedhető ki a csapatépítő küldetés teljesítésével.

Forrás: YouTube

Általában a 75-80-82 fölötti Player Pick küldetések nem igazán kedveltek a játékosok körében, hiszen viszonylag nagy költségen nyithatnak az invesztált összegtől sok esetben olcsóbb lapot, amivel a játék ezen szakaszában már nem igazán tudnak mit kezdeni. Nos, ez esetben – a FUTBIN szerint – egy igen pozitívnak értékelt SBC jött, hiszen a követelmények sem magasak (82 Rating, min. 1 TOTW lap, 75 Chemistry). A küldetés teljesítésével 3 db 84, vagy afeletti Rating-el rendelkező lap közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt.

A Twitter-en aktív Donk összegyűjtötte a 10 legmagasabb áron futó lapot, ami – ha szerencsénk van – eshet a Player Pick-ből. Külön ki kell emeljük, hogy a 6. helyen áll jelenleg a játékban legdrágább Rare Gold lapja, ami Mbappé 91-es kártyája. Végül ő lett az arany lapok közül a legdrágább. Nos, íme a lista:

Nektek kit sikerült kiszedni?

 

Kiemelt kép: YouTube

 

Ezt olvastad már?

Új csapatban! – Íme Martial érkező FUT Fantasy lapja!

×