A Manchester United korábbi francia támadója, Anthony Martial ezúttal már a Sevilla színeiben jön a hamarosan érkező Team 2 brigádba.

A FUT-Leaker-ek kiszivárgott információi szerint, Anthony Martial, a korábban Manchester United játékos, aki jelenleg a Sevilla-nál rúgja a bőrt, hamarosan megérkezik a FUT Fantasy Team 2 csapattal.

Forrás: The Mirror

Az időközben hivatalossá vált statisztikák szerint, az érkező 91-es kártyát nem kérdés, hogy minél hamarabb bezsákoljuk, amint megjelenik a második számú csapat, amennyiben francia játékosokból áll a csapatunk, vagy La Liga kerettel operálunk idén. A számokat elnézve és megelőlegezve neki a bizalmat, azt kell mondjuk, hogy egy jól passzoló, magas Dribbling, Shooting, valamint igencsak figyelemreméltó Pace jellemzi. Valamint még egy rendkívül fontos jó tulajdonsága van, ami az EA idei dolgait érinti: francia… A humort félretéve, a sokak orra alá borsot törő Flashback Benzema lap mellé is – amennyiben a birtokunkban van – mindenképpen érdemes lehet beszereznünk, viszont egyvalamire nem árt felkészülni: elég magas lehet majd az ára, amennyiben a Weak Foot és a Skill Moves csillagaival mellé nem lőnek.

Nálatok kapna helyet a keretben?

 

Kiemelt kép: Football Espana

 

Ezt olvastad már?

Son, Aubameyang, Robertson és a többiek – Itt a TOTW 27!

 

×