Ízelítőt kaphatunk a „fő” játék újdonságából.

A Call of Duty fejlesztői szerdán adták ki a Warzone és Vanguard Season 2-es frissítését. Megpakolták minden földi jóval ezeket, így mindkét tábor tagjai elégedettek lehettek az érkezésük után. Természetesen ezúttal sem bugmentes az átállás, de a Sledgehammer és Raven Software csapata gyors hotfixekkel igyekszik minél hamarabb kigyomlálni ezeket.

Büszkén jelentették be, hogy hamarosan mindenki kipróbálhatja a Vanguard új módját!

 

A Season 2 Reloaded frissítésben egy pályával és egy új játékmóddal bővült a Vanguard felhozatala. Az Arms Race módban 12-12 játékos esik egymásnak, hogy elfoglalják egymás bázisait. Ha sikerült egyet elfoglalni az egyik félnek, akkor a csapattagok az adott bázisra is spawnolhatnak, nem csak squadtársakra. Minden egyes ilyen fontos ponton találhatunk majd Buy Stationöket is, hasonlóan a Champion Hill játékmódhoz.

Március 30-ától egészen április 13-ig pedig minden játékos fejest ugorhat a módba, akkor is, ha nem rendelkezik a fő játékkal. A CharlieINTEL információi alapján jövő szerdán pár egyszerű lépéssel kipróbálhatjuk a módot:

  1. Keressük fel a platformunknak megfelelő áruházakat – PlayStationXbox, vagy Battle.net
  2. Keressünk rá a Vanguardra
  3. Ekkor megtaláljuk majd az Arms Race Trial opciót
  4. Töltsük le és már játszhatunk is

Természetesen a tényleges kiadásig változhatnak az időpontok vagy épp a mód beszerzésének lépsei, de nagy meglepetésre azért nem kell számítanunk.

Végre egy kis változatosság? – Ezekkel a Warzone módokkal játszunk a szezon végéig

×