A fejlesztők ismertették az előzetes terveket.

A Warzone fejlesztői a Season 2 frissítés után egyből leleplezték az elkövetkezendő 5 hét felhozatalát. Ezúttal sincs ez másképp, egészen április 21-ig ismerjük a Playlisteket. Persze érdemes ezeket mindig kellő óvatossággal kezelni, az elmúlt hónapokban voltak kisebb-nagyobb változások, ám iránymutatónak kiváló lehet a tervezet.

Nézzük, mi vár ránk a szezon második felében!

A tervezet

Első hét

Caldera

  • Battle Royale: Solo, Duo, Trio, Quad
  • Clash: 50 vs. 50

Rebirth Island

  • Resurgence: Solo, Duo, Trio, Quad

Ahogy fentebb is látható, az első heti, szerda este élesedett Playlist felhozatal eléggé visszafogottra sikerült, ám a második héttől már beindulnak az események. Fontos kiemelni, hogy április 5-én és 6-án a Quad Plundert ideiglenesen kicserélik a fejlesztők a Rebirth Resurgence CDL játékmódra, ne lepődjön meg senki. Azt is leolvashatjuk a fejlesztők által publikált képen, hogy a szintén szerda este elstartolt Rebirth Reinforced event egészen április 13-áig tart majd, így bőven lesz időnk kifarmolni az ingyenes jutalmakat.

A harmadik, negyedik héten megérkezik a régóta várt Blood Money mód is, illetve az Iron Trials is tiszteletét teszi majd a szezon utolsó felében. Várhatóan az április 21-én élesedő játékmódokkal búcsúzik majd a Season 2, ám a hivatalos bejelentésig ezt érdemes megfelelő körültekintéssel kezelni.

Forrás: Raven

Mit szóltok a játékmódokhoz?

27 év után a nyáron az Internet Explorer végre nyugdíjba vonul

×