Azzal, hogy a CDPR megválaszolta a rajongók első kérdését, csak még több kérdést és találgatást generált.

Miután a CD PROJEKT RED néhány nappal ezelőtt bejelentette a következő The Witcher-sorozatát, az ujjongások közepette a legnagyobb rajongók azonnal nekiálltak a találgatásoknak és a teóriák gyártásának – köztük ofc. mi is. Ez persze egy akkora cím esetében egyáltalán nem meglepő, sőt, az volna furcsa, ha nem így történt volna, meg hát valamiért jó is eljátszani néhány lehetséges opció fantáziájával is.

Mivel azonban a következő The Witcher még csak a fejlesztés nagyon korai szakaszában jár, az egyetlen kapaszkodó az az egyetlen promókép, amit a bejelentő mellé csatoltak. Ezen egy vaják medált láthatunk, amit a legtöbben azonnal a macska iskolának tulajdonítottak, formára viszont nem igazán hasonlított rá.

Több helyen az utóbbi gondolat mentén kezdett el terjedni, hogy minden bizonnyal egy hiúzról lehet szó. Ezzel viszont csak az a gond, hogy a hivatalos kánon (a játékok és a könyvek) szerint ilyen iskola nem létezik a Witcher-világában, csupán egy fantáziadús rajongói fanfiction szüleménye. Nos, a CDPR is látta a játékosok agymenéseit, ezért Robert Malinowski kommunikációs vezető az Eurogameren keresztül reagált a találgatásokra,

és elárulta, hogy a promóképen látható vaják medál valóban egy hiúzt ábrázol.

Ezzel viszont tulajdonképpen semmit sem válaszoltak meg. Ahogyan a saját fejtegetésünkben is eljátszottunk a gondolattal, hogy nem a macska iskola jelképéről van szó, fel is vázoltunk két lehetséges opciót. Az egyikben azon elmélkedtünk, hogy a The Witcher 3 egyik – és elméletileg kanonikus – lezárása után Ciri alapít egy teljesen új vaják iskolát, ezzel taposva ki a saját útját.

Ezzel szemben a másikban azzal a lehetőséggel játszottunk el, hogy a fejlesztők minden eddig megismert karaktert kukáznának, és több száz, vagy akár ezer évet visszanyúlnak az időben, hogy elmeséljék egy olyan vaják rend történetét, amely valamiért megszűnt, feloszlott.

Aztán ott van a már említett rajongói fanfiction is, amely szerint a hiúz iskola valóban a The Witcher 3 után jött létre, azt viszont Keira Metz és Lambert alapították meg közösen.

Hogy ezekből melyik az igaz, esetleg egyik sem, azt majd a leleplező előzetes után fogjuk tudni csak megmondani, addig viszont még nagyon sok szivárgás, találgatás és konteó fog napvilágot látni. ez pedig így van jól, hiszen mindez azt jelenti, hogy tényleg készül a következő The Witcher-kaland.

Az Apple 1,6 millió forintos gépében úgy sem cserélhetünk SSD-t, hogy amúgy lehetne

×