Egy új szivárgás szerint már van terv a következő Battlefield játékra. A franchise tehát nem halott, a BF2042 sikertelensége ellenére sem.

A Battlefield sorozat egy-egy része a történelem különböző szakaszait vette alapul, és játszódott valós és kitalált világokban is. Volt olyan, amikor az első világháborúban találtuk magunkat, máskor a távoli jövőben, modern fegyverekkel harcoltunk. Mivel mindenféle hadviselés képviseltette magát, ez tette egyedivé a Battlefield játékokat.

Ez persze néha működik, néha nem, de úgy tűnik, hogy az EA-nek van ötlete, hogy merre vigye tovább a sorozatot.

Az XFire híre szerint a következő Battlefield a jelenben vagy a közeljövőben játszódik majd. Tekintettel arra, hogy a Battlefield 2042 megjelenése előtt nagy volt az igény arra, hogy visszatérjenek ehhez, nem meglepő, hogy az EA így döntött. Nem világos egyelőre, hogy ez a Battlefield 2042 folytatása lesz-e, vagy a játék negatív fogadtatása ahhoz vezet, hogy a DICE és az EA a szőnyeg alá söpri.

Az EA még nem tett konkrét bejelentést a következő Battlefield játékkal kapcsolatban, de az biztos, hogy a BF2042 jó lecke volt számukra.

Persze bejelentettek már néhány általános tervet a Battlefield sorozatra vonatkozóan. Az egyik, hogy a továbbiakban nem a DICE lesz az egyetlen stúdió, ami a játékokon dolgozik. Az EA persze még vár, és alapos, így a rajongóknak még néhány évet várniuk kell a következő címre.

Te örülnél egy teljesen új Battlefield játéknak?

Megérkeztek az első mérések – Ilyen erős lett az AMD új csodaprocesszora

 

×