A LoL játékosok mindig keresik a legjobb bajnokokat az új frissítésekben. A nagy patch elött ezekkel a midlanerekkel arathatsz a legkönnyebben.

A mid lanerek tipikusan olyan bajnokok, akik könnyen válhatnak carry-vé. A mid lane biztosítja a leggyorsabb arany- és XP bevételt, ami a mid lanereket minden csapat erős eszközévé teszi. Azáltal, hogy a map közepén vannak, ez a pozíció lehetővé teszi ezeknek a bajnokoknak, hogy a top vagy bot lane-re roamoljanak, és gankeljék az ellenséges csapatot.

A 12.5-ös javítással itt van a League of Legends öt legjobb mid lanerének aktuális listája.

1. Ahri

Ahri ebben a szezonban hatalmas átdolgozáson esett át. Ennek hatására népszerűsége az egekbe szökött, és a mid lane nagyszerű választássá vált. Ebben a patchben kapott egy nerfet, ami miatt a Fox-Fire (W) alapsebzése csökkent, és a Charm (E) manaköltsége nőtt, de ez nem befolyásolhatja túlságosan a játékosokat. Ő egy nagyszerű bajnok a játékosok számára, akik egy nagy mozgékonyságú mágust szeretnének játszani.

2. Lux

Közismert, hogy erős bajnok mind a mid lane-en, mind a bot lane-en, nem véletlen szeretnek a játékosok Lux-szal játszani. Képességei lehetővé teszik számára, hogy lelassítsa az ellenséget, elkábítsa az ellenfeleket és pajzsot adjon magának más szövetségeseknek. Ultija pedig rengeteg sebzést okoz, ha nincs lemaradva. Mivel képességei könnyen használhatók, kezdők és profik egyaránt Luxot választják a középső sávban.

3. Veigar

Veigar azért került fel a listára, mert szinte megállíthatatlanná válhat a jó kezekben. Nagyszerű a középső sávban, mivel magas burst sebzéssel és one-shot potenciállal rendelkezik. Egy jól időzített stun lehetővé teszi számára, hogy egy kombinált sebzést szabadítson fel az ellenség kiiktatására. Ha a játékosok képesek jól kihasználni a képességeit, akkor fantasztikus választás a középső sávban. Érdemes viszont megvárni az ellenséges mid laner választását.

4. Yone

Mivel ebben a patchben nem érkezett nerf Yone-ra, ő egy rendkívül erős bajnok a középső sávban. A legjelentősebb képessége a Soul Unbound (E), amely lehetővé teszi Yone számára, hogy ingyen trade-eljen és rengeteg sebzést osszon ki rövid idő alatt. Bár van egy kis tanulási nehézsége, ő a legjobb választás a középső sávot uralni akaró játékosok számára.

5. Sylas

Sylas azért került fel a listára, mert rendkívül rugalmasan használható bajnok. Képes az ellenségei felé ugrani, rengeteg sebzést osztani, és anélkül elsétálni, hogy túl sok találatot kapna. Sylas iszonyat idegesítő sustainje miatt erős bajnokként ismert, aki frusztrálttá teszi az ellenfeleket, amikor megpróbálják átvenni az irányítást a középső sávban.

Az ingyen RP-re ránéztetek már?

A League játékosok végtelen RP-t szerezhetnek a Microsoft Rewards segítségével

×